cabello tintes naturales
O naravnih barvah


Cabello Tintes Naturales :

Danes mnoge ženske iščejo rastlinske barve za lase, ker menijo, da so bolj naravne in zato bolj občutljivo. To ni vedno res: rastline barvila običajno ne morejo barvno celotno lase enakomerno, ampak le da je barvita razmišljanja. Rastlinske barve so pridobljeni iz rastlin, niso alergeni in/ali dražilne, vendar imajo omejeno paleto barv. Ko se uporablja, se rastline barvila vežejo na lase s šibkimi vodikovimi obveznicami, tako da ima barva, ki je začasna in nestalna odpornost. Henna je primer rastlinskega barvila: to je barva rastlinskega izvora, ki lahko daje temne lase rdeče-oranžno obarvanost s bakra odsevov, medtem ko na blond ali lahka dlaka proizvaja rdeče-korenje razmišljanja. Druga rastlinska snov, ki se uporablja kot obrat za barvanje je AZULENE ali 4,5, 7 trihidroksiflavona, ki se pridobiva iz kamilice s stiskanjem cvetenja vrhovi. Azulene je reflektor za blond ali lahke lase. Tretja barva barvila barvila je INDACO, ki se pridobiva z maceracijo iz rastlin, ki pripadajo družini Indigofer. Indigo sam daje modro barvanje; To je razlog, zakaj se uporablja v povezavi s Kane, da bi lase rdeče-rjave odsev. Molekula, odgovorna za modro obarvanost, je indican, ki se skozi hidrolizo izvor wearsile, ki bo oksidira v obliki Indigo.

Encyclopedic hair website


Frizerji skrbijo za zdravje las v lepotnih in estetskih salonih, s slogi pričeske za fotografije mode-las in prodajo izdelkov za nego las.

Sorodne teme

Leksikon za frizerje

Cabello Tintes Naturales, frizerji, lasje, zdravje, kozmetični saloni, lasje modne fotografije, pričeske, estetika, prodaja, Ćelavost, Cabello Tintes Naturales, padec las, barvanje, sunstrokes, balayages, meches, shatush, deja-vu, Cabello Tintes Naturales, Prodaja izdelkov za lase, prodaja Frizerstvo izdelkov, prodaja Frizerstvo predmetov, prodaja sušilniki za lase, prodaja las straighteners, prodaja striženje škarje, prodaja las dlak nego, prodaja padec-Proof Care Hair, KERASTASE prodaja, Cabello Tintes Naturales, prodaja protoplasmine, prodaja lasulje, prodaja arganovim oljem, prodaja moroccanoil, prodaja phonlux Parlux, prodaja hairščetke, prodaja lesene glavniki, prodaja oblačila za frizerji, prodaja barvanje las, Cabello Tintes Naturales, prodaja posebne šamponi za lase, prodaja frizersko pohištvo, prodaja frizerski tečaji, poslovni, najboljša cena, izdelki iz vtičnice za lase

X

privacy