cabello tintes naturales
Over natuurlijke kleurstoffen


Cabello Tintes Naturales :

Tegenwoordig zijn veel vrouwen op zoek naar plantaardige Haarkleurstoffen omdat ze ze natuurlijker en dus delicater beschouwen. Dit is niet altijd waar: plantaardige kleurstoffen zijn meestal niet in staat om het hele haar gelijkmatig te kleuren, maar geven het slechts kleurrijke reflecties. Plantaardige kleurstoffen worden uit planten geëxtraheerd, zijn geen allergenen en/of irriterende middelen, maar hebben een beperkt aantal kleuren. Eenmaal aangebracht binden de plant kleurstoffen aan het haar met zwakke waterstofbindingen, zodat de gegeven kleur een tijdelijke en niet-permanente weerstand heeft. Henna is een voorbeeld van plantaardige kleurstof: het is een substantie van kleurstof die donker haar een rood-oranje kleuring met koperachtige reflecties kan geven, terwijl op blond of licht haar rode-wortel reflecties produceert. Een andere plantaardige stof die wordt gebruikt als plantaardige kleurstof is AZULEEN of 4,5, 7 trihydroxyflavone, die wordt geëxtraheerd uit kamille door het knijpen van de bloeiende toppen. De azuleen is een reflector voor blond of licht haar. De derde kleurstof-Dye plant kleurstof is INDACO, die wordt geëxtraheerd door maceratie van planten die behoren tot de Indigofer familie. De Indigo zelf geeft een blauwe kleur; Dit is de reden waarom het wordt gebruikt in combinatie met henna om het haar een roodbruine reflectie te geven. Het molecuul dat verantwoordelijk is voor de blauwe verkleuring is de indican, die op zijn beurt door de hydrolyse oorsprong drager, die zal worden geoxideerd om de Indigo te vormen.

Encyclopedic hair website


Kappers zorgen voor de gezondheid van haar in schoonheids-en esthetische salons, met stijl kapsels voor mode-haar Foto's en verkoop van haarverzorgingsproducten.

Verwante onderwerpen

Het lexicon van kappers

Cabello Tintes Naturales, kappers, haar, gezondheid, schoonheidssalons, haar mode Foto's, kapsels, esthetiek, verkoop, kaalheid zorg, Cabello Tintes Naturales, haaruitval, kleurplaten, zonne streken, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Cabello Tintes Naturales, Het verkopen van haar producten, het verkopen van kappers producten, het verkopen van kappers artikelen, het verkopen van haardrogers, het verkopen van haarstijl tangen, het verkopen van kapsel scharen, het verkopen van haargroei zorg, het verkopen van valbestendige zorg haar, Kerastase verkoop, Cabello Tintes Naturales, verkoop protoplasmine, verkoop van pruiken, verkoop arganolie, verkoop van moroccanoil, verkoop phonlux Parlux, verkoop haar borstels, verkoop van houten kammen, verkoop van kleding voor kappers, verkoop van Haarverf, Cabello Tintes Naturales, verkopen van speciale haar shampoos, verkopen kappers meubelen, verkoop kappers cursussen, Business, beste prijs, outlet haar producten

X

privacy