cabello tintes naturales

Tentang pewarna semulajadi


Cabello Tintes Naturales :

Hari ini ramai wanita mencari pewarna rambut sayuran kerana mereka menganggap mereka lebih semula jadi dan oleh itu lebih halus. Ini tidak selalu benar: pewarna tumbuhan biasanya tidak mampu untuk mewarna seluruh rambut sama rata, tetapi hanya memberikan refleksi berwarna-warni. Pewarna sayur yang diekstrak dari tumbuhan, bukan alergen dan/atau perengsa tetapi mempunyai pelbagai warna yang terhad. Setelah digunakan, pewarna loji mengikat ke rambut dengan bon hidrogen yang lemah, jadi warna yang diberikan mempunyai rintangan sementara dan tidak kekal. Henna adalah contoh pewarna sayuran: ia adalah bahan tumbuhan pewarna yang boleh memberi rambut gelap warna merah-oren dengan pantulan coppery, manakala pada perang atau rambut cahaya menghasilkan refleksi merah-lobak merah. Satu lagi bahan tumbuhan yang digunakan sebagai pewarna tumbuhan AZULENE atau 4.5, 7 trihidroxyperisa, yang diekstrak dari Chamomile oleh memerah puncak berbunga. Azulene ialah sebuah reflektor untuk rambut yang tumpul atau cahaya. Pewarna-pewarna tumbuhan pewarna ketiga adalah INDACO, yang diekstrak oleh maceration daripada tumbuh-tumbuhan kepunyaan keluarga Indigofer. Indigo itu sendiri memberikan pewarna biru; Ini adalah mengapa ia digunakan dalam Persatuan dengan Henna untuk memberi rambut pantulan merah-coklat. Molekul yang bertanggung jawab untuk Blue warna adalah indican, yang seterusnya melalui hydrolisis asal wearsile, yang akan teroksida untuk membentuk Indigo.

Encyclopedic hair website


Pendandan rambut menjaga kesihatan rambut di salon kecantikan dan estetik, dengan gaya rambut yang bergaya untuk foto rambut fesyen dan penjualan produk penjagaan rambut.

Topik berkaitan

Ikon lexpendandan rambut

Cabello Tintes Naturales, pendandan rambut, rambut, Kesihatan, Salun Kecantikan, foto fesyen rambut, gaya rambut, estetika, jualan, botak penjagaan, Cabello Tintes Naturales, rambut jatuh, pewarna, tompok matahari, balayages, meches, berkecai ush, Deja-Vu, Cabello Tintes Naturales, Menjual produk rambut, menjual rambut produk, menjual barangan rambut, menjual pengering rambut, menjual straighteners rambut, menjual Gunting Rambut Gunting, menjual penjagaan pertumbuhan semula rambut, menjual penjagaan bukti jatuh rambut, jualan kerastase, Cabello Tintes Naturales, jualan protoplasmine, menjual wigs, menjual minyak argan, menjual moroccanoil, menjual phonlux parlux, menjual berus rambut, menjual Combs kayu, menjual pakaian untuk pendandan rambut, menjual pewarna rambut, Cabello Tintes Naturales, menjual syampu rambut khas, menjual perabot rambut, menjual kursus rambut, perniagaan, harga terbaik, produk rambut kedai

X

privacy