cabello tintes naturales
A természetes színezékek


Cabello Tintes Naturales :

Ma sok nő keres növényi hajfestékek, mert úgy vélik, ezek a természetes, és ezért finomabb. Ez nem mindig igaz: a növényi színezékek általában nem képesek az egész hajat egyenletesen megszínzni, csak színes tükröződést adnak. Növényi színezékek kivont növények, nem allergének és/vagy irritáló, de egy korlátozott színskála. Egyszer alkalmazott, a növény festékek kötődik a haj gyenge hidrogén kötések, így a szín adott egy ideiglenes és nem állandó ellenállás. Henna egy példa a növényi festék: ez egy festék növényi anyag, amely adhat Sötét haja piros-narancs elszíneződés a rezes reflexiók, míg a szőke vagy könnyű szőr termel piros-sárgarépa gondolatokkal. Egy másik növényi anyag használt növényi festék AZULENE vagy 4,5, 7 trihydroxyflavone, amely kivont Kamilla a megszorító a virágzás tetejét. Az azulén szőke vagy világoshaj reflektor. A harmadik festék-festék növény festék INDACO, amely kivont kivonatolását növények tartozó Indigofer család. Az indigó maga ad egy kék színező; Ez az oka annak, hogy használják együtt Henna annak érdekében, hogy a haj egy piros-barna reflexió. The molekula felelős a kék elszíneződés a indican, amely viszont a hidrolízis eredetű wearsile, amelyet oxidálódik alkotnak az indigó.

Encyclopedic hair website


Fodrászok, hogy vigyázzon az egészségügyi haj a szépség és az esztétikai szalonokban, a stílus frizurát a divat-haj fotók és értékesítése hajápolási termékek.

Kapcsolódó témakörök

Fodrászok lexikonja

Cabello Tintes Naturales, fodrászok, haj, egészség, szépségszalonok, haj divat fotók, frizurák, esztétika, eladás, kopaszság ellátás, Cabello Tintes Naturales, haj alá, színezés, Sunstroke, balayages, meches, Shatush, Deja-Vu, Cabello Tintes Naturales, Hajápolási termékek eladása, fodrászati termékek értékesítése, fodrászati cikkek értékesítése, hajszárító értékesítése, hajkiegyenesítők eladása, fodrász olló értékesítése, haj regrowth-eladás, eladás, zuhanásbiztos ápolás haj, Cabello Tintes Naturales, kerastase értékesítés, eladó protoplasmine, értékesítési parókák, eladási argán olaj, értékesítés moroccanoil, értékesítési phonlux parlux, értékesítési hajkefék, értékesítési fa fésű, értékesítési ruházat a fodrászok, Cabello Tintes Naturales, értékesítési hajfestékek, különleges hajsamponok eladása, Fodrászati berendezések értékesítése, fodrászati tanfolyamok, üzlet, legjobb ár, kilépő haj termékek értékesítése

X

privacy