cabello tintes naturales
O prirodnom boje


Cabello Tintes Naturales :

Danas mnoge žene traže povrće kose boje jer ih smatraju prirodnijim i stoga delikatniji. To nije uvijek istina: biljka boje su obično ne mogu obojiti cijelu kosu ravnomjerno, ali samo dati šarene refleksije. Biljna boja se ekstrahira iz biljaka, nisu alergeni i/ili iritansi, ali imaju ograničen raspon boja. Nakon primjene, biljka boje vezati za kosu s slabim vodikovim vezama, tako da boja daje ima privremeni i netrajan otpor. Kane je primjer biljne boje: to je boja biljka tvar koja može dati tamnu kosu crveno-narančaste boje s Cop, refleksije, dok je na plave ili svijetle kose proizvodi crveno-mrkva refleksije. Još jedna biljka tvar koja se koristi kao biljka boja je AZULENE ili 4.5, 7 trihydroxyflavone, koji je izvađen iz kamilice stiskanjem cvjetnih vrhova. Azulen je reflektor za plavu ili svijetlu kosu. Treća boja biljaka boja je INDACO, koji se ekstrahira maceracijom od biljaka koje pripadaju obitelji Indigofer. Sama Indigo daje plavu bojanje; To je razlog zašto se koristi u vezi s Kane kako bi se dati kosu crveno-smeđe refleksije. Molekula odgovorna za plavu boju je indican, koji se zauzvrat kroz hidrolizu podrijetla nosesile, koji će biti oksiiziran za formiranje Indigo.

Encyclopedic hair website


Hairdressers brinuti o zdravlju kose u ljepoti i estetskim salonima, sa stilom frizure za modne-kosu fotografije i prodaju proizvoda za njegu kose.

Srodne teme

Frizeri leksikon

Cabello Tintes Naturales, Hairdressers, kosa, zdravlje, kozmetički saloni, frizura modne fotografije, frizura, estetika, prodaja, ćelavost skrb, Cabello Tintes Naturales, kosa pada, bojanje, sunčeve zrake, balayages, meches, shatush, deja-vu, Cabello Tintes Naturales, Prodaja kose proizvodi, prodaja frizerski proizvodi, prodaja frizerske predmete, prodaje sušilice za kosu, prodaje kose ravnanje, prodaje šišanje škare, prodaju kosu regeneratora, prodaje pad-otporan njegu kosa, kerastaza prodaja, Cabello Tintes Naturales, prodaja protoplazmina, prodaje perike, prodaje Arganovo ulje, prodaje marokanulje, prodaje phonlux Parlux, prodaje kose četke, prodaje drvene češljevi, prodaje odjeću za frizera, prodaju bojanje kose, Cabello Tintes Naturales, prodaje specijalne frizure, prodaja frizerski namještaj, prodaja frizerski tečajevi, posao, najbolja cijena, Outlet proizvodi za kosu

X

privacy