cabello tintes naturales
Sobre tints naturals


Cabello Tintes Naturales :

Avui en dia moltes dones busquen tints de cabells vegetals perquè els consideren més naturals i per tant més delicats. Això no sempre és cert: els tints de les plantes no solen ser capaços de acolorir tot el cabell uniformement, però simplement li donen reflexos colorits. Colorants vegetals s'extreuen de les plantes, no són lèrgens i/o irritants, però tenen una gamma limitada de colors. Un cop aplicat, els colorants de les plantes s'uneixen al cabell amb febles enllaços d'hidrogen, de manera que el color donat té una resistència temporal i no permanent. Henna és un exemple de tint vegetal: és una substància de la planta de tint que pot donar al cabell fosc una coloració de color vermell-taronja amb reflexos vermellós, mentre que en el cabell ros o lleuger produeix reflexos de pastanaga vermella. Una altra substància vegetal utilitzada com a tint vegetal és de AZULÈ o 4,5, 7 trihidroxiflavona, que s'extreu de la camamilla prement les tapes de floració. L'azulè és un reflector per al cabell ros o clar. El tercer colorant de la planta de tint és INDACO, que s'extreu per maceració de plantes pertanyents a la família Indigofer. L'indi mateix dóna una coloració blava; És per això que s'utilitza en associació amb henna per tal de donar al cabell una reflexió vermell-marró. La molècula responsable de la coloració blava és l'indican, que al seu torn mitjançant la hidròlisi d'origen wearsile, que s'oxida per formar l'indi.

Encyclopedic hair website


Perruqueries tenir cura de la salut del cabell en els salons de bellesa i estètica, amb pentinats d'estil per a la moda-fotos del cabell i la venda de productes per al cabell cura.

Temes relacionats

Lèxic de perruqueries

Cabello Tintes Naturales, perruqueries, cabells, salut, salons de bellesa, fotos de moda de cabells, pentinats, estètica, venda, cura de la calvície, Cabello Tintes Naturales, caiguda del cabell, colorants, cremades de sol, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Cabello Tintes Naturales, Venda de productes per al cabell, venda de productes de perruqueria, venda d'articles de perruqueria, la venda d'assecadors de cabells, la venda de planxes de cabell, la venda de tisores de tall de cabell, la venda de cura del pèl de la regeneració, la venda d'atenció a prova de tardor cabell, vendes de Kerastase, Cabello Tintes Naturales, venda de prooplasmines, perruques de venda, la venda d'oli d'argan, la venda de marrocanoil, venda de phonlux PARLUX, la venda de pinzells, la venda de pinten de fusta, la venda de roba per als perruquers, la venda de tint per al cabell, Cabello Tintes Naturales, venda de xampús de cabells especials, venda de mobles de perruqueria, venda de cursos de perruqueria, de negocis, millor preu, Outlet productes per a cabells

X

privacy