cabello tintes naturales

За естествените багрила


Cabello Tintes Naturales :

Днес много жени търсят растителни бои за коса, защото те ги считат за по-естествен и следователно по-деликатен. Това не винаги е вярно: растителните багрила обикновено не са в състояние да оцветят цялата коса равномерно, а просто да му дадат цветни отражения. Растителните багрила се извличат от растенията, не са алергени и/или дразнители, но имат ограничен диапазон от цветове. След като се прилага, растителните багрила се свързват с косата със слаби водородни облигации, така че цветът, който се дава, има временна и нетрайна резистентност. Къна е пример за зеленчукова боя: това е оцветител растение вещество, което може да даде тъмна коса червено-оранжево оцветяване с червени отражения, докато на руса или лека коса произвежда червено-моркови отражения. Друго растително вещество, използвано като растителна боя е AZULENE или 4.5, 7 трихидроксифлаон, който се извлича от лайка чрез изстискване върховете на цъфтежа. Азуленът е рефлектор за руса или лека коса. Третата багрилна боя е INDACO, която се екстрахира чрез накисване от растения, принадлежащи на семейство Indigofer. Самото индиго дава синьо оцветяване; Ето защо тя се използва във връзка с къна, за да се даде на косата червено-кафяв отражение. Молекулата, отговорна за синьото оцветяване, е индикация, която от своя страна през хидролизата произхожда, която ще се окисли, за да се образува индиго.

Encyclopedic hair website


Фризьорите се грижат за здравето на косата в козметични и естетически салони, със стил прически за модни снимки и продажба на продукти за грижа за косата.

Свързани теми

Лексикон на фризьори

Cabello Tintes Naturales, фризьори, коса, здраве, салони за красота, модни снимки за коса, прически, естетика, продажба, грижа за оплешивяване, Cabello Tintes Naturales, падане на косата, оцветяване, слънчеви щрихи, балайти, роботи, шатуш, Дея-Ву, Cabello Tintes Naturales, Продажба на продукти за коса, продажба на Фризьорски продукти, продажба на Фризьорски изделия, продажба на сешоари за коса, продажба на коса за изправяне, продажба на подстригване ножици, продажба на косата регресващи грижи, продажба на падане-доказателство грижи коса, продажба на керастаза, Cabello Tintes Naturales, продажба протоплазмин, продажба на клечки, продажба на арганово масло, продажба на марокармасло, продажба на фолукс парлукс, продажба на четки за коса, продажба на дървени гребени, продажба на дрехи за фризьори, продажба на боя за косата, Cabello Tintes Naturales, продажба на специални шампоани за коса, продажба на Фризьорски мебели, продажба на курсове за фризьорски програми, бизнес, най-добра цена, изходни продукти

X

privacy